Як відомо, англійський футбольний клуб "Манчестер Сіті" виключили з Ліги чемпіонів на два сезони за порушення фінансового фейр-плей. Саме це стало найбільш обговорюваною темою в світі футболу.

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп також прокоментував цю новину, підтримавши тренера Хосепа Гвардіолу і футболістів "Ман Сіті".

Юрген Клопп

"Виключення Ман Сіті з ЛЧ стало для мене справжнім шоком. Просто вау. Я можу оцінювати виступи команди на футбольному полі, і "городяни" досягли відмінних результатів. Про решту я не знаю", - зізнався Клопп.

Також він поспівчував "Манчестер Сіті".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я дійсно співчуваю їм, Пепу та його підопічним, але зараз маємо те, що маємо. Вони можуть подати апеляцію, так що подивимося, чим все закінчиться в кінцевому підсумку", - сказав тренер "Ліверпуля".

Більш того, Клопп все ще не перестає захоплюватися командою "Ман Сіті".

"Очевидно, ця ситуація дуже серйозна, однак їх гра була неймовірною, яка назавжди запам'ятається", – сказав він.

Юрген Клопп

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко заробляє в клубі 20 тисяч фунтів в тиждень, або 1 мільйон 40 тисяч фунтів на рік.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Манчестер Сіті" оприлюднив реакцію на рішення Судової палати органу фінансового контролю, слідуючи якому "городяни" пропустять два наступних сезони Ліги чемпіонів.

Також "Знай.ua" писав, що арбітражна палата інстанції УЄФА з фінансового контролю клубів дискваліфікувала "Манчестер Сіті" від участі в єврокубках на 2 роки.