Колишній гравець в регбі Роуен Бакстер і троє його дітей живцем згоріли в автомобілі, повідомляє brisbanetimes.com. Йому було 42 роки, дітям Бакстера - 3, 4 і 6 років.

За інформацією джерела, трагедія сталася у Брісбені (Австралія), імовірно, в результаті підпалу. Автомобіль повністю згорів.

Місце трагедії, brisbanetimes.com
Місце трагедії, brisbanetimes.com

Як повідомляється в поліції, перед інцидентом Роуен Бакстер знаходився на передньому пасажирському сидінні, а його дружина, 31-річна Ханна, була за кермом. Вона зуміла вистрибнути з машини, але пізніше померла в лікарні від отриманих опіків.

Один з перехожих намагався допомогти людям в машині. Він отримав опіки обличчя та був госпіталізований.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Devastating news out of Camp Hill. My heart goes out to the families and community going through this tragic time and the emergency responders confronting what would be a shattering scene. If you or anyone you know needs support, call Lifeline on 13 11 14. https://t.co/qJDieLMRiN

— Scott Morrison (@ScottMorrisonMP) February 19, 2020

Роуен Бакстер виступав за команду з регбі "Нью Зіланд Ворріорз", що базується в Окленді. Також, разом з дружиною був власником спортзалу в Брісбені.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, 26 січня американський професійний баскетболіст Кобі Брайант, який виступав в НБА за команду "Лос-Анджелес Лейкерс", загинув при аварії вертольота.

Разом з Брайантом загинула його 13-річна донька Джианна.

Кобі Брайант з дочкою, instagram.com/KobeBryant
Кобі Брайант з дочкою, instagram.com/KobeBryant

У Кобі Брайанта залишилась дружина Ванесса та троє дітей.

Кобі Брайант з дочкою загинув в авіакатастрофі, Getty Images
Кобі Брайант з дочкою загинув в авіакатастрофі, Getty Images

Брайант всю свою кар'єру виступав за "Лос-Анджелес Лейкерс" (1996 - 2016). З командою атакуючий захисник став п'ятикратним чемпіоном НБА (2000, 2001, 2002, 2009, 2010).

Кобі Брайант, Getty Images
Кобі Брайант, Getty Images

Як раніше писав портал Знай.ua, трагічно загиблого Кобі Брайанта включать в Зал слави.