У матчі п'ятого дивізіону чемпіонату Франції з футболу між "Тервіллем" і "Сотрихом" стався курйозний інцидент, повідомляє Le Republicain Lorrain.

Після матчу, який закінчився з рахунком 1:1, сталася масова бійка і гравець команди "Сотрих" вкусив суперника за пеніс. Индидент стався 17 листопада минулого року.

У результаті потерпілому довелося накласти десять швів.

Гравця "Сотриха" дискваліфікували на п'ять років, а постраждалого відсторонили від футболу на півроку.

"Тервілль" міг здобути перше очко в сезоні, але клуб за невиконання своїх зобов'язань по забезпеченню безпеки був позбавлений очок та оштрафований.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як писав Знай.ua, український боксер Іван Редкач (23-5-1, 18 КО), який програв у бою проти американця Данні Гарсії (36-2, 22 КО), був дискваліфікований на рік за укус суперника під час бою.

Атлетична комісія штату Нью-Йорк зменшила дискваліфікацію Редкача.

Спочатку Редкач був позбавлений гонорару за поєдинок, і додатково був отштрафований на 10 тисяч доларів.

Тепер термін дискваліфікації Редкача становитиме півроку, а гонорар йому залишать повністю. Але він повинен виплатити штраф.

Нагадаємо, у восьмому раунді Редкач несподівано вкусив за шию свого суперника. Рефері в рингу цього не помітив, а Гарсія розповів про інцидент вже після перемоги.

Гарсія переміг Редкача одноголосним рішенням суддів, boxingscene
Гарсія переміг Редкача одноголосним рішенням суддів, boxingscene

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, Редкач програв Гарсії одноголосним рішенням суддів.