Українські тенісистки Людмила і Надія Кіченок вийшли у чвертьфінал парного розряду турніру Dubai Duty Free Tennis Championships у Дубаї.

У матчі другого кола сестри Кіченок обіграли китаянку Дуань Иньїн та росіянку Вероніку Кудерметову з рахунком 6:7 (3:7), 7:5, 10:7.

Матч тривав 1 годину і 40 хвилин.

У чвертьфінальному матчі Людмила і Надія Кіченок зустрінуться з канадкою Габріелою Дабровськи та китаянкою Чжан Шуай.

Як писав Знай.ua, в стартовому матчі сестри Кіченок обіграли хорвато-казахстанську пару Дар'я Юрак - Ярослава Шведова з рахунком 4:6, 6:2, 10:4.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Матч тривав 1 годину та 16 хвилин. За цей час українки виконали два ейси, виграли чотири брейка і допустили три невимушених помилки. В активі Юрак і Шведової дві подачі на виліт, три з дев'яти реалізованих брейк-пойнт і шість невдалих спроб введення м'яча в гру.

Як писав Знай.ua, перша ракетка України Еліна Світоліна (№6 WTA) програла в першому колі турніру Dubai Duty Free Championships.

У стартовому матчі Світоліна поступилася американці Дженніфер Брейді (№52) з рахунком 2:6, 1:6.

У другому колі Бреді зустрінеться з Маркетою Вондроушовою з Чехії (№17 WTA).

Зазначимо, що це вже п'ята поразка Світоліної у новому сезоні при шести перемогах.

З наступного тижня Світоліна опуститися на сьоме місце в світовому рейтингу.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, перша ракетка України Еліна Світоліна втратила позиції в рейтингу WTA.

В оновленому рейтингу найкращих тенісисток світу Світоліна опустилася з четвертого на шосте місце. Після поразки у чвертьфіналі турніру в Хуахіні Світоліну обійшли Белінда Бенчич і Б'янка Андрееску.

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна сенсаційно програла у чвертьфіналі турніру WTA International в Хуахіні.