Донецький "Шахтар" обіграв лісабонської "Бенфіки" в матчі 1/16 фіналу Ліги Європи. Поєдинок на ОСК "Металіст" в Харкові завершився з рахунком 2:1.

Голом на 20 хвилині відзначився півзахисник "гірників" Марлос. Спочатку шотландський арбітр Боббі Медден зарахував забитий м'яч, але переглянувши відеоповтор, скасував взяття воріт. Суддівська бригада вирілиша, що Марлос під час удару Мораеса знаходився в офсайді. Це вперше в матчах плей-офф Ліги Європи система VAR скасувала гол.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Шахтар проти Беніфіки

Шахтар забив першим, проте гол Марлоса на 21-й хвилині після втручання VAR скасували через офсайд. Проте на 56-й хвилині Алан Патрік знову забив за "гірників" – цього разу за всіма правилами. Проте дуже швидко Тавареш , здавалося, відновив рівновагу. Арбітр пішов дивитися повтор, після чого скасував гол і призначив пенальті у ворота Пятова – Піцці не схибив. Шахтар не знітився і невдовзі зусиллями Коваленка знову був попереду.

Шахтар проти Беніфіка

Офіційні оголошення про результати матчу з'явилися і на офіційних сторінках клубу "Шахтар":

А також противника "Беніфіка":

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Марина Бех-Романчук виграла турнір у Франції

Також "Знай.ua" писав,що у матчі п'ятого дивізіону чемпіонату Франції з футболу між "Тервіллем" і "Сотрихом" стався курйозний інцидент