Визначилися півфіналістки турніру серії Прем'єр в Дубаї - Dubai Duty Free Championships.

У півфінал престижного турніру вийшли Сімона Халеп (Румунія), Петра Мартіч (Хорватія), Дженніфер Бреді (США) та Олена Рибакіна (Казахстан).

У чвертьфінальних матчах Сімона Халеп обіграла Аріну Соболенко, Дженніфер Бреді здолала іспанку Гарбинье Мугурусу. Олена Рибакіна перемогла Кароліну Плишкову, а Петра Мартіч пройшла Анетт Контавейт.

Пари півфіналів:

Халеп - Бреді

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Мартич - Рибакіна

Як писав Знай.ua, перша ракетка України Еліна Світоліна (№6 WTA) програла в першому колі турніру Dubai Duty Free Championships.

У стартовому матчі Світоліна поступилася американці Дженніфер Брейді (№52) з рахунком 2:6, 1:6.

Зазначимо, що це вже п'ята поразка Світоліної у новому сезоні при шести перемоги.

Після матчу Світоліна прокоментувала свою поразку.

За словами тенісистки, у неї проблеми ментального характеру. Вона багато працює, але щось йде не так.

"Дуже важко сказати, що ж відбулося сьогодні. Почала матч я непогано, але потім все пішло під укіс. Я Хотіла перебудуватися краще, а в підсумку все розвалилося. Я завжди грала в Дубаї добре, тому я ще більше засмучена. Дуже важко по гарячих слідах сказати, що сталося, і чому я зіграла саме так. Хотілося б виступити тут краще, з цим місцем пов'язано стільки хороших спогадів.

Я все ще намагаюся зрозуміти, що ж відбувається, що ж я повинна зробити, щоб поліпшити гру. Ми багато працюємо, але мабуть, щось йде не так, я повинна знайти спосіб, як на мене, для початку, вийти на колишній рівень. Зараз у мене є проблеми, можливо, ментального характеру, може бути щось ще.

Звичайно, для Бреді було трохи простіше - вона зіграла тут три матчі, але для мене немає виправдань. Я повинна була боротися, але цього не сталося, я не показала і 10 відсотків від того, на що здатна.

Ця поразка не вплине на мій турнірний розклад. На наступному тижні я виступлю в Досі, потім турніри практично щотижня", - розповіла Світоліна.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна втратила позиції в рейтингу WTA.