Хайден Панеттьєрі, колишня цивільна дружина екс-чемпіона світу з боксу Володимира Кличка, показала зворушливе фото батька з п'ятирічною донькою Кайею Євдокією.

Панетьєррі опублікувала фото на своїй сторінці в Twitter.

"Yайкращий батько в світі", - підписала фото Хайден.

Володимир Кличко з донькою, twitter.com/haydenpanettier
Володимир Кличко з донькою, twitter.com/haydenpanettier

Як писав Знай.ua, Володимир Кличко отримав спеціальний титул чемпіона з боксу від Міжнародного олімпійського комітету.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Володимир Кличко, Getty Images
Володимир Кличко, Getty Images

"З гордістю хочу оголосити: я - чемпіон МОК з боксу. У мене була можливість взяти участь в Олімпійських іграх 1996 року. Участь у подібних турнірах стало наріжним каменем моєї кар'єри. Багато в чому воно вплинуло на те, ким я є сьогодні.

Тепер я хочу повернути те, що отримав в свій час. Я буду підтримувати перспективних боксерів і давати їм ті ж шанси, які отримав сам", - написав Володимир Кличко в Instagram.

Як писав Знай.ua, Володимир Кличко запустив власний бренд спортивного харчування WYLLIT.

"Майже за 30 років моєї професійної кар'єри я отримав досвід і виявив, що без принципів зосередженості, спритності, хорошої координації і витривалості, ніколи б не досяг своєї мети. Виходячи з цих відкриттів, я створив методику F. A. C. E. the Challenge.

Отже, ви йдете від бажання до свободи. Це буде складно, але сила волі допоможе вам, як допомогла мені подолати труднощі і перешкоди, ментальний і фізичну біль і стати ближче до своєї мети. Якщо ви підходите до всього стійко і методично, це спрацює, так само як це спрацювало зі мною. Це тільки зайняло у мене трохи більше часу.

Володимир Кличко
Володимир Кличко

Зараз я хочу зробити все більш компактним, точним і кращим, але вже в продуктах. WYLLIT випливає з мого методу F. A. C. E. the Challenge і кожен може вибрати, яка частина з цього необхідно вам сьогодні.

WYLLIT - це бренд, який робить волю відчутною для кожного. Перші продукти відносяться до харчового сектору. Так сказати, сила волі для харчування та пиття. І вам вирішувати, чи хочете ви бути рушійною силою. Це ваш вибір!", - розповів Кличко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко несподівано заговорив про реванш з Ф'юрі.