В сонячному Лос-Анджелесі пройшла дуже сумна подія. У Стейплс-центрі пройшла церемонія прощання з баскетболістом Кобі Брайантом і його донькою Джианною, які загинули в авіакатастрофі 26 січня. Відомо, що попрощатися з легендою баскетболу прийшли Бейонсе, Крістіна Агілера, Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес, відомі колеги спортсмена Шакіл О'Ніл, Майкл Джордан та багато інших знаменитостей.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ та публікацій зірок в соціальних мережах.

Кобі Брайант, фото: YouTube
Кобі Брайант, фото: YouTube

За інформацією ЗМІ, вшанувати пам'ять баскетболіста і його доньки прийшли кілька десятків тисяч людей: 30 тисяч потрапили на арену, решта дивилися трансляцію на екранах біля стадіону. Відомо, що честь відкрити вечір пам'яті випала співачці Бейонсе. Вона вийшла на сцену в жовтому костюмі на честь кольорів команди "Лос-Анджелес Лейкерс", за яку грав Кобі. Виступ співачки супроводжувався відеонарізками з легендарними матчами Брайанта і його спільними фотографіями з Джианною.

фото Getty Images
Кобі Брайант // фото Getty Images

"Я тут, тому що я люблю Кобі, і це була одна з його улюблених пісень. Давайте разом заспіваємо так голосно, щоб він почув, як ми його любимо", — сказала співачка перед тим, як виконати хіт XO.

Також слова в пам'ять про Браянта вшанували шестиразовий чемпіон НБА Майкл Джордан, який назвав покійного "великим другом і молодшим братом" і один з головних партнерів Кобі Шакіл О'Ніл.

Крістіна Агілера заспівала "Аве Марія" на пам'ять про спортсмена, а піаністка Аліша Кіз виконала "Місячну сонату" Бетховена, яку Кобі навчився грати, втіливши в життя свою мрію.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Відомо, що Кобі Брайанта і його доньку поховали 7 лютого в каліфорнійському меморіальному парку Pacific View Корона-дель-Мар.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Померла частинка мене" - Майкл Джордан розридався, згадавши про Кобі Браянта.

Як повідомляв Знай.uа загибель Кобі Брайанта - вдова баскетболіста подала позов проти авіакомпанії.

Знай.uа писав, останній політ Кобі Брайанта відтворили у відео.