Головний футбольний клуб української столиці давно славиться потужною підтримкою серед любителів красивого футболу. Фанатський рух "Динамо" Київ існує не один десяток років. Частенько прихильники біло-синіх не тільки приходять на трибуни для спостереження за іграми, але і намагаються ділитися своєю думкою. Іноді гравці і керівництво клубу навіть слухає своїх відданих фанатів.

Шахтар-Динамо, Народна правда
Шахтар-Динамо, Народна правда

Нещодавно в мережі з'явився справжній "крик душі" фаната після провального матчу в Дніпрі. Про це стало відомо завдяки публікації спільноти UkrBall в мережі Facebook.

Публікація UkrBall, Facebook
Публікація UkrBall, Facebook

Публікація UkrBall, Facebook
Публікація UkrBall, Facebook

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Публікація UkrBall, Facebook
Публікація UkrBall, Facebook

"Невже у нас такий днищенський склад, що не дозволяє займати мінімум друге місце? Вісенте Гомес з Олімпіка, маючи набагато гірші умови, восени підняв команду з останнього місця, майже до топ-6. Що заважає Михайличенко зробити з цією командою якісний ривок вперед (у всякому разі на фоні Десни, Зорі і т.д.)?", - запитує фанат.

"Іноді, за рідкісним винятком, мотивацію дають трибуни: битком забитий стадіон жене футболіста вперед. Але знаменитий маркетинг Суркісів, квиткові бариги замість роботи з вболівальниками у фан-клубі, участь у опзж, загальний рівень чемпіонату і економіки в країні, відсікають і цю можливість.", - додав прихильник столичного клубу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Динамо продало ключового футболіста в заражений коронавірусом Китай.

Як повідомляв Знай.uа скандальний форвард "Динамо" Бесєдін попрощався з Євро-2020 через допінг.

Знай.uа писав, Динамо невпевнено повернувся у чемпіонську боротьбу з Шахтарем, Вербич спас на останній хвилині.