Російський боксер, колишній чемпіон світу у важкій вазі, Олександр Повєткін (35-2-1, 24 КО) пі британець Ділліан Вайт (27-1, 18 КО) проведуть бій 2 травня.

Бій Повєткін - Уайт відбудеться в Манчестері, Англія. На кону поєдинку - тимчасовий титул чемпіона WBC у важкій вазі.

Постер бою Повєткін - Уайт
Постер бою Повєткін - Уайт

Уайт поділився очікуваннями від бою з Повєткіним, зазначивши, що росіянин – небезпечний суперник з великим досвідом.

"Це відмінний бій Повєткін - золотий медаліст Олімпіади і колишній чемпіон світу, який програвав тільки Джошуа і Кличко. У нього великий досвід. Він все ще небезпечний, в бою з Джошуа він доставив йому чимало проблем, а потім побив Хьюї Ф'юрі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Я безумовно не дивлюся на нього з висоти, оскільки це добре підготовлений і навчений боєць. Вам коштувати поглянути на його резюме, щоб зрозуміти, що його не просто так вважали одним з найбільш грізних нокаутерів у важкому дивізіоні. У Саудівській Аравії він довів, що все ще може битися.

Олександр Повєткін, Getty Images
Олександр Повєткін, Getty Images

Я його поважаю, але я буду готовий до самого жорстокого насильства. Якщо ви хочете стати чемпіоном світу, то повинні вміти битися де завгодно. Манчестер – чудовий місто з відмінними фанатами, і я з нетерпінням чекаю повернення туди", - заявив Уайт.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, Олександр Повєткін 7 грудня провів бій проти американця Майкла Хантера (18-1-1, 12 КО). Бій закінчився нічиєю.

Бій відбувся в андеркарті реваншу Джошуа - Руїс в Саудівській Аравії.

Бій тривав усі 12 раундів і завершився нічиєю. Оцінки суддів: Гленн Фельдман (США) - 114:115, Юрій Копцев (Росія) - 115:113, Стефано Кароза (Італія) - 114:114.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ентоні Джошуа може відмовитися від одного з чемпіонських поясів.