Легендарні українські боксери, "Вічний" чемпіон світу за версією WBC, мер Києва Віталій Кличко та ексчемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко стали головними героями документального фільму Blends in-the-ring, повідомляє видання Вongdaplus.

Фільм вийшов в США, і показує братів-боксерів з несподіваного боку. Навіть їм, успішним і безстрашним спортменам, щодня доводиться стикатися із звичайними речами і життєвими проблемами, долаючи виклики кожен день.

Як писав Знай.ua, Володимир Кличко отримав спеціальний титул чемпіона з боксу від Міжнародного олімпійського комітету.

Володимир Кличко, Henning Heige
Володимир Кличко, Henning Heige

"З гордістю хочу оголосити: я - чемпіон МОК з боксу. У мене була можливість взяти участь в Олімпійських іграх 1996 року. Участь у подібних турнірах стало наріжним каменем моєї кар'єри. Багато в чому воно вплинуло на те, ким я є сьогодні.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Тепер я хочу повернути те, що отримав в свій час. Я буду підтримувати перспективних боксерів і давати їм ті ж шанси, які отримав сам", - написав Володимир Кличко в Instagram.

Нагадаємо, Володимир Кличко запустив власний бренд спортивного харчування WYLLIT.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко несподівано заговорив про реванш з Ф'юрі.