Як відомо, знаменита дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Ризеспора", екс-захисника київського "Динамо", Ірина активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями, зазвичай, вкрай відвертими.

Так, цього разу молода матуся оприлюднила своє чергове фото, на якому вона позує у ресторані, виставляючи на показ свої сідниці. Водночас, під дописом, красуня підняла питання стосунків та заявила, що ніколи не розуміла тих людей, які пізніше починають ненавидіти свою другу половинку.

Морозюк, фото з вільних джерел
Морозюк, фото з вільних джерел

"Ніколи не розуміла чому люблячі люди, які перебували в стосунках один з одним, які визнавалися в любові, які засипали і прокидалися разом, які ділили побут, після розставання часто ненавидять свою половинку! Починають мстити, робити капості і поливати брудом друзям, знайомим і батькам. Я цього не розумію… це дуже сумно", - написала вона.

Самим же користувачам мережі таке фото і роздуми знаменитості сподобалися, і ті завалили її лайками та коментарями, стверджуючи, що вона просто прекрасна.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що скандальна Ірина Морозюк опублікувала новий знімок, на якому вона в одній лише нижній білизні стоїть перед дзеркалом і тримає в роті зубну щітку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ірина Морозюк виклала фотографію, на якій вона позує перед дзеркалом.

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Морозюк опублікувала новий знімок, на якому вона в червоногарячих лосинах позує на камеру, при цьому хвалячись власними сідницями.