Як відомо, знаменита колишня дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Ризеспора", екс-захисника київського "Динамо", Ірина активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями, зазвичай, вкрай відвертими.

Так, цього разу скандальна екс-дружина футболіста дала кілька порад для молодиків, як саме обрати правильну дівчину в теперішньому суспільстві.

"Справа піде про вибір дівчини. У мене не мало хлопців в оточенні з якими я дружу. І вони з року в рік залишаються все тими ж холостяками, скаржачись на те, що нормальних дівчат немає: "Ця не дуже", "Ця повія", "А ця взагалі повія та ще й меркантильна до чортиків", - пише дівчина.

Морозюк, фото - dynamomania
Морозюк, фото - dynamomania

Так, за її словами не варто відразу вішатися на "фітоняшок" та мега симпатичних дівчат, адже саме вони й люблять використовувати багатих чоловіків.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Все дуже просто. Груди, губи, ніс, доглянута шкіра, манікюр, педикюр, вії, шикарне волосся. Їздить на машині, фітоняшка елітного клубу, яка відвідує кращі заклади міста і т.д. Ось на яких дівчат особливий попит в 21 столітті. Пацани називають їх "модна дівчинка", і часто помиляються", - пише вона.

Окрім цього, дівчина зізналася, що це все коштує дуже багато, але, звісно, вони на це заробляють не самостійно:

"Груди- близько 5000 €, ніс 3000-5000 €, губи - 300 доларів, , доглянута шкіра - близько 1500 € (в місяць, манікюр, педикюр, волосся -1200 $ та абонемент в елітну тренажерку - 40 000 -70 000 гривень і більше. Звідки? У мене є подруги, які не погано заробляють... працюючи з 9 до 6 На їх рахунку 1500 -2000 $ в місяць і це максимум! А тепер порівнюємо можливості", - зауважує Морозюк.

Ірина Морозюк, instagram.com/irina_moroziuk
Ірина Морозюк, instagram.com/irina_moroziuk

Так, потрібно обирати "простих" дівчат, а не таких, "елітних", каже екс-дружина футболіста київського "Динамо":

"Так ось пацани. Може та сама дівчинка, яка "не дуже" саме та, що треба? Вона просто ще нічия дружина? І не коханка старого пузатого дядька? І не лакшарі ескортниця? Може пора включати мізки?".

Скріншот допису Морозюк
Скріншот допису Морозюк

Нагадаємо, що раніше Морозюк поділилася думкою про відносини Кріштіану Роналдо і Джордины Родрігез. А відтак, в неї є підозра, що він нетрадиційної орієнтації.

Як раніше писав Знай.ua, Ірина Морозюк стала президентом футбольного клубу.

Як писав портал Знай.ua, Ірина Морозюк засвітила те, за що соромно навіть Instagram.