Як відомо, знаменита колишня дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Ризеспора", екс-захисника київського "Динамо", Ірина активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями, зазвичай, дуже відвертими.

Так, цього разу скандальна екс-дружина футболіста опублікувала новий знімок. На якому вона в темно синьому костюмі, розвівши ноги в різні боки, тримає келих шампанського. Водночас, піджак знаменитості розстебнутий та видно майже повністю оголені груди, на одній з яких видно сліди від помади.

"Привіт 2020 рік. Що готуєш для мене?", - так підписала знаменитість відвертий знімок.

Скрінщлт допису

Зауважимо, що прихильникам така фотографія сподобалася, і ті активно в коментарях пишуть, що знаменитість виглядає неймовірною та ефектною.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що раніше Морозюк поділилася думкою про відносини Кріштіану Роналдо і Джордины Родрігез. А відтак, в неї є підозра, що він нетрадиційної орієнтації.

Як раніше писав Знай.ua, Ірина Морозюк стала президентом футбольного клубу.

Як писав портал Знай.ua, Ірина Морозюк засвітила те, за що соромно навіть Instagram.