Стало відомо, що збірна України з художньої гімнастики забрала сім медалей на етапі Гран-прі, який проходив з 7 по 8 березня в чеському Брно.

Так, українським чемпіонкам вдалося вибороти 2 золоті, 4 срібні та 1 бронзову медалі. Про це повідомляє прес-служба Національного олімпійського комітету України в Facebook.

Чудовий виступ наших грацій у Брно!!!💃🏆🇨🇿 Сім нагород здобули українки на Гран-Прі з художньої гімнастики у чеському...

Geplaatst door НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team op Maandag 9 maart 2020

Українка Христина Погранична з сумою 87,450 бали завоювала "срібло" багатоборства. Перше місце у багатоборстві здобула спортсменка з Білорусі Аліна Горносько (89,950), а третьою стала болгарка Боряна Калейн (87,350).

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також можна відзначити в багатоборстві п'ятий результат Єви Мелещук і шосте місце Влади Нікольченко.

Наші спортсменки кваліфікувалися у всі фінали в окремих видах, де виграли шість медалей. Нікольченко стала найкращою у фіналах з м'ячем і стрічкою і третьою – з обручем.

При цьому Погранична виборола "срібло" у фіналі з обручем, а Мелещук показала другі результати з м'ячем і булавами.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, збірна України завоювала три медалі на першому етапі Світової серії з синхронного плавання.

Як повідомляв портал Знай.uа, у США олімпійський чемпіон Ріо-2016 зі спортивної гімнастики Олег Верняєв завоював "срібло" Кубка світу FIG з багатоборства.

Також портал Знай.uа писав, що володаркою бронзової медалі на змаганнях з художньої гімнастики, які пройшли в естонському місті Тарту, стала 16-річна Христина Погранична.