Колишній тренер ексчемпіона світу в суперважкій вазі, легендарного українського боксера Володимир Кличко Джеймс Алі Башир вважає, що зараз найкращий час для повернення Кличка в бокс.

За словами Алі Башира, Володимиру Кличку варто задуматися про відновлення професійної кар'єри, оскільки на даний момент в суперважкій вазі немає найкращого боксера.

"Зараз в суперважкій вазі немає найкращого боксера. Тайсон Ф'юрі - не номер один, Ентоні Джошуа - теж не перший. Ніхто зараз не номер один. Зараз ідеальний час Володимиру Кличку повернутися в бокс. Думаю, він зможе розібратися з цими хлопцями", - передає слова Алі Башира Tribuna.com.

Володимир Кличко
Володимир Кличко

Як писав Знай.ua, Володимир Кличко отримав спеціальний титул чемпіона з боксу від Міжнародного олімпійського комітету.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Володимир Кличко, Henning Heige
Володимир Кличко, Henning Heige

"З гордістю хочу оголосити: я - чемпіон МОК з боксу. У мене була можливість взяти участь в Олімпійських іграх 1996 року. Участь у подібних турнірах стало наріжним каменем моєї кар'єри. Багато в чому воно вплинуло на те, ким я є сьогодні.

Тепер я хочу повернути те, що отримав в свій час. Я буду підтримувати перспективних боксерів і давати їм ті ж шанси, які отримав сам", - написав Володимир Кличко в Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Володимир Кличко запустив власний бренд спортивного харчування WYLLIT.

Як раніше писав Знай.ua, у США вийшов документальний фільм про братів Кличків.

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко несподівано заговорив про реванш з Ф'юрі.