Ленгендарный американський важковаговик Евандер Холіфілд оцінив перспективи ексабсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (17-0, 13 КО) в хевівейті.

За словами Холіфілда, в Усика є сильні сторони, які він повинен використовувати.

"Усик - дійсно хороший боєць. У нього відмінна школа, він лівша. Він рухається вгору, але суперважковаговики зараз дуже великі. Усик буде битися з хлопцями, які набагато більші за нього. У свій час мені довелося робити теж саме, але тоді супертяжі не могли рухатися як я. У мене були гарні ноги, і я міг відмінно рухатися. Тому й перемагав. Усик повинен робити так само", - передає слова Холіфілда klitschko-brothers.com.

Як писав Знай.ua, Усик готується до бою проти Дерека Чісори (32-9, 23 КО).

Дерек Чісора
Дерек Чісора

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Бій Усик - Чісора відбудеться 23 травня на арені O2 в Лондоні. Про це повідомив експерт ESPN Ден Рафаель з посиланням на со-промоутера Усика Едді Хірна.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Чісора заявив, що не впевнений, що Усик готовий до бою з ним.

За словами Чісори, це буде хороший бій.

"Я не знаю, чи готовий Усик до мене. Він хороший боксер, великий хлопець.

Це буде хороший поєдинок. Він може перебоксувати мене", - сказав Чісора.

Як писав Знай.ua, бій Усик - Чісора був попередньо запланований на березень, а потім перенесений на квітень через травму українця.
Повідомлялося, що Усик травмував лівий лікоть. Сам Усик спростував цю інформацію, зазначивши, що жодних травм у нього немає.

Як писав Знай.ua, промоутер Усика розпочав перемовини з Джошуа та його командою.