Стало відомо, що форвард Ювентуса Кріштіану Роналду надасть свої готелі, якими він володіє в Португалії, під лікарні. Про це повідомляє Marca.

Кріштіану Роналду, Getty Images
Кріштіану Роналду, Getty Images

Так, знаменитий спортсмен почав серйозну боротьбу з пандемією коронавіруса COVID-19 і планує докласти максимум зусиль для того, щоб допомогти рідній країні пережити цей моторошний період. Слід зазначити, що новоявленими лікарнями можна буде користуватися абсолютно безкоштовно.

До того ж, Роналду платитиме медичному персоналу і робітникам з власної кишені, покриваючи всі необхідні витрати в боротьбі з коронавірусом.

Сам же футболіст разом зі своєю родиною відправився на острів Мадейра, де проведе час карантину на власній віллі.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Кріштіану Роналду, Getty Images
Кріштіану Роналду, Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що форвард Кріштіану Роналду закликав уболівальників і всіх людей до турботи про своє здоров'я і виконання рекомендацій медиків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", чемпіонат Іспанії з футболу був припинений через епідемію коронавіруса.

Також "Знай.ua" писав, що УЄФА спантеличило вболівальників рішенням призупинити проведення Ліги чемпіонів і Ліги Європи через пандемію коронавіруса.