Бій чемпіона світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василя Ломаченка (14-1, 10 КО) проти володаря титулу IBF Теофимо Лопеса (15-0, 12 КО) виявився під загрозою зриву через пандемії коронавіруса у світі.

Про це повідомив інсайдер Майк Коппінджер з посиланням на промоутера Ломаченко Боба Арума.

"Арена Madison Square Garden збиралася дати велику гарантію, щоб отримати цей бій. Якщо не буде глядачів, то ця пропозиція стане неактуальною. В такому разі ми не зможемо нічого зробити, хіба що пояснити бійцям сформовану ситуацію", - повідомив Коппінджер.

Бій Ломаченко - Лопес заплановано на 30 травня у Нью-Йорку на арені Медісон Сквер Гарден.

Нагадаємо, по всьому світу скасовують всі спортивні змагання через коронавірус.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На сьогоднішній день коронавірусом COVID-19 заражено понад 100 тисяч людей, більше трьох тисяч померли.

Відкритий чемпіонат Франції з тенісу Roland Garros-2020 також можуть скасувати.

Як раніше писав Знай.ua, великий тенісний турнір BNP Paribas Open 2020 в Індіан-Уеллсі скасовано через епідемію коронавіруса.

Турнір в Індіан-Уеллсі скасовано, Getty Images
Турнір в Індіан-Уеллсі скасовано, Getty Images

За словами організаторів, зараз проведення такого масового турніру не відповідає міркуванням безпеки його учасників та глядачів.

"Ми дуже розчаровані, що турнір не відбудеться, але здоров'я і безпека вболівальників, гравців, волонтерів, спонсорів, співробітників і всіх, хто пов'язаний з цією подією, має першорядне значення", - заявив директор змагання Томмі Хаас.

Чоловічий і жіночий турнір турніри в Індіан-Уеллсі мали пройти з 12 по 22 березня. Турнір планують перенести на інші дати

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, асоціація тенісистів-професіоналів ATP скасувала чотири турніри через епідемію коронавіруса у світі.

Як повідомляється на офіційному сайті, скасовано квітневий турнір в китайському Аньнині, квітневий турнір в південнокорейському Сеулі перенесено на серпень, травневі турніри в південнокорейських Бусані і Кванджу також перенесено на серпень.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Олімпіаду-2020 в Токіо можуть перенести на рік.