Чемпіон світу WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО) і болгарський супертяж Кубрат Пулєв (28-1, 14 КО) проведуть бій 20 червня.

Бій можуть перенести через пандемії коронавіруса у світі. Про це повідомив промоутер Джошуа Едді Хірн.

"Ентоні просив бій у Великобританії. До 20 червня залишилося ще багато часу, і ми як і раніше розраховуємо на цю дату. Ми говорили з Тоттенхемом і в цьому питанні наші думки сходяться. Ми розуміємо, що у нас однакова стратегія просування, але рішення за АПЛ.

В планах є затвердження нових дат і це може торкнутися бою Джошуа - Пулєв. Теоретично цей бій може відбутися у липні. Ми розглядаємо потенційну дату, але сподіваємося на 20 червня", - передає слова Хірна Sky Sports.

Бій Джошуа - Пулєв повинен пройти в рамках обов'язкового захисту титулу IBF в суперважкій вазі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Бій Джошуа - Пулєв планують провети в Лондоні на стадіоні Тоттенхем.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Ситуацію прокоментував промоутер Джошуа Едді Хірн.

"На нас чекає напружений графік, так що, сподіваюся, все пройде як планувалося.

Я не розумію, як ми можемо влаштувати бій за закритими дверима без фанатів. Чи можете ви уявити, як Ентоні Джошуа йде битися з Кубратом Пулєвим перед вами, мною і Адамом Смітом? Цього просто не відбудеться.

Чи можете ви уявити собі, як Дерек Чісора б'ється з Олександром Усиком за закритими дверима б'є його і стоячи біля канатів не бачить глядачів.

Фанати настільки невід'ємна частина драматичного аспекту спорту, як бокс, теж саме стосується і телекартинки. Це вид спорту, підтримка може реально вплинути на рівень виступу бійців. Руки кожного пов'язані з урядовими рішеннями, яке діє в інтересах країни і британської громадськості/ Що буде, те буде. В даний час ми ведемо себе як звичайно, і працюємо у неймовірному графіку, який, як ми сподіваємося, буде реалізовано в повному обсязі", - заявив Хірн в комментарі Sky Sports.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ентоні Джошуа може відмовитися від одного з чемпіонських поясів.