Українська тенісистка Марта Костюк взяла участь у челенджі "Залишайся вдома", прийнявши виклик від першої ракетки України Еліни Світоліної.

Костюк спробувала замість тенісного м'яча набивати рулон туалетного паперу.

Далі Костюк передале цю естафету українським тенісисткам Лесі Цуренко та Катаріні Завацкой.

Як повідомляв Знай.uа, тенісний турнір BNP Paribas Open 2020 в Індіан-Уеллсі скасовано через епідемію коронавірусу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Турнір в Індіан-Уеллсі скасовано, Getty Images
Турнір в Індіан-Уеллсі скасовано, Getty Images

За словами організаторів, зараз проведення такого масового турніру не відповідає міркуванням безпеки його учасників та глядачів.

"Ми дуже розчаровані, що турнір не відбудеться, але здоров'я і безпека вболівальників, гравців, волонтерів, спонсорів, співробітників і всіх, хто пов'язаний з цією подією, має першорядне значення", - заявив директор змагання Томмі Хаас.

Чоловічий і жіночий турнір турніри в Індіан-Уеллсі мали пройти з 12 по 22 березня. Турнір планують перенести на інші дати.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.uа, Відкритий чемпіонат Франції з тенісу Roland Garros-2020 перенесли на осінь через пандемію коронавірусу у світі.

Roland Garros-2020 перенесли на осінь, Getty Images
Roland Garros-2020 перенесли на осінь, Getty Images

У заяві на офіційному сайті повідомляється, що Roland Garros-2020 пройде з 20 вересня по 4 жовтня.

"Щоб гарантувати здоров'я і безпеку всіх, хто бере участь в організації турніру, Федерація тенісу Франції прийняла рішення провести "Ролан Гаррос" 2020 року з 20 вересня по 4 жовтня 2020 року", - йдеться в заяві.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, WTA скасувала всі свої турніри через пандемію коронавірусу в світі.