Головному тренеру збірної України Андрію Шевченко веде переговори про продовження контракту зі збірною України.

Про це повідомив спортивний журналіст Ігор Циганик.

"Контракт Андрія Шевченка зі збірною України закінчується влітку. Але наскільки я знаю, переговори про його продовження йдуть. І я думаю, що вони спокійно завершаться і Шевченко продовжить роботу з командою", - заявив Циганик в ефірі шоу "ПроЕвро".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андрій Шевченко розповів, як проводить карантин, і дав пораду футбольним уболівальникам.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Веду себе обережно. Граю в гольф, займаюся в залі, однак намагаюся не взаємодіяти з людьми максимально. Мій друг з Ломбардії підхопив коронавірус. Йому було важко, проте зараз він дихає самостійно. Багато гарячої води, чаю, він серйозно скинув вагу, але одужує", - розповів Шевченко.

Також Шевченко дав пораду футбольним уболівальникам.

"Що глянути? Фінал ЛЧ на Олд Траффорд між Міланом і Ювентусом. Можна ще подивитися фінальний поєдинок Чемпіонату світу-2006 або ж міланське дербі. Краще завжди знаходиться попереду. Італія може стати сильнішою після цих проблем, а Мілан твердий так само, як і прекрасний", - передає слова Шевченка La Gazzetta dello Sport.

Як повідомляв Знай.uа, матчі збірної України проти Франції та Польщі скасовано. Матчі були заплановані на 27 та 31 березня.

Матч Україна - Франція, Getty Images
Матч Україна - Франція, Getty Images

Як пише Українська правда, таке рішення було прийнято 17 березня після консультації УАФ з польською та французькою федераціями футболу.

Також скасовано збори національної команди.

Як писав Знай.uа, Чемпіонат Європи з футболу Євро-2020 перенесено на 2021 рік через пандемію коронавірусу у світі.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, гравці "Динамо" записали звернення до вболівальників.