Ексабсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) і британець Дерек Чісора (32-9, 23 КО) повинні провест бій 23 травня. Через пандемію коронавірусу в світі бій можуть перенести або провести без глядачів.

Бій Усик - Чісора запланований на арені O2 в Лондоні.

Офіційний постер бою Усик - Чісора, facebook.com/K2Ukraine
Офіційний постер бою Усик - Чісора, facebook.com/K2Ukraine

Со-промоутер Усика Едді Хірн назвав дати, на які можуть перенести цей бій.

"Травень ще не настав, але ми розуміємо, що повинні продумувати непередбачені обставини. Можливе перенесення бою Уайта і Повєткіна на червень, а поєдинку Усик - Чісора - на кінець червня або початок липня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Це ж стосується бою Джошуа та Пулєва. Багато ще залежить від клубів АПЛ, адже на їх стадіонах будуть проходити деякі бої. Якщо вони продовжать сезон, то їм потрібні будуть ці стадіони", - цитує Хірна BoxingScene.

Усик продовжує підготовку до бою.

Напередодні в Лондоні Усик в інтерв'ю американській журналістці програми "Behind the Gloves" прокоментував майбутній бій.

"Я не бачив у Чісорі ніяких слабкостей, ніякої швидкості. Мені просто потрібен цей бій. Я буду боксувати, виконувати все те, що я роблю. Мене не цікавить, що він мені принесе і з якими намірами прийде. Головне, з якими намірами я прийду, а я приходжу з любов'ю...", - сказав Усик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, Усик розповів, що буде ізольований від тренувального табору перед боєм проти Дерека Чісори.

Олександр Усик і Дерек Чісора, Getty Images
Олександр Усик і Дерек Чісора, Getty Images

Напередодні в Лондоні відбулася перша спільна прес-конференція боксерів, де вони провели традиційну битву поглядів.

Усик продовжує підготовку до бою. На своїй сторінці в Instagram боксер поділився відео одного з тренувань, де показав, як працює над балансом та координацією.

Як повідомляв портал Знай.ua, Чісора заявив, що не впевнений, що Усик готовий до бою з ним.