Ексчемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (22-4) підтримав Італію у боротьбі з коронавірусом.

На своїй сторінці в Instagram Макгрегор висловив слова підтримки італійцям.

"Не можу перестати думати про Італію. Кожен день я молюся за цю велику націю, яка подарувала світові величезну кількість дивовижних речей: від людей до архітектури. У неї свій стиль! А ця кухня і мистецтво! Список можна продовжувати.

Італія та її люди - уособлення всього найкращого, що є у людства. Господь Іїсус, будь ласка, врятуй Італію та її людей зараз і кожен день", - написав Макгрегор.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Як писав Знай.ua, через коронавірус померла тітка Конора Макгрегора.

Нагадаємо, в Італії, за останніми даними, зафіксовано вже 5 476 тис. смертей від коронавіруса.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.uа, 21-річний іспанський футболіст і тренер аматорської команди "Атлетіко Портада Альта" Франсиско Гарсія помер від коронавірусу, повідомляє Marca.

Франциско Гарсия, AtlPortadaAlta
Франциско Гарсия, AtlPortadaAlta

У футболіста зовсім нещодавно виявили онкологічне захворювання, тому його організм був вразливий до COVID-19. Останнім часом його стан був стабільним.

"Він був у клубі майже чотири роки. Він любив дітей, як своїх. Йому подобався футбол. Досі не можемо повірити в його смерть", - прокоментував президент клубу Хосе Буено.

Гарсія був тренером юнацької команди.

Як писав Знай.uа, по всьому світу скасовують всі спортивні змагання через коронавірус, а в США і Канаді заборонили всі масові спортивні змагання.

Top Rank скасували всі вечори боксут на березень і квітень.

В Італії через епідемію коронавіруса заборонили проводити всі спортивні змагання до 3 квітня, в тому числі Серію А, повідомляє Football Italia.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Чемпіонат Європи з футболу Євро-2020 перенесено на 2021 рік через пандемію коронавірусу в світі.