Бій чемпіона світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василя Ломаченка (14-1, 10 КО) проти володаря титулу IBF Теофимо Лопеса (15-0, 12 КО) офіційно скасовано.

Всесвітня боксерська організація (WBO) скасувала всі боксерські поєдинки до червня 2020 року через пандемію коронавірусу в світі.

"На тлі нинішнього становища у світі, яке викликано спалахом коронавірусу, ми відклали всі вечори боксу до червня 2020 року. Ми постараємося оновлювати інформацію", - йдеться в офіційній заяві WBO.

Нагадаємо, бій Ломаченко - Лопес було заплановано на 30 травня у Нью-Йорку на арені Медісон Сквер Гарден.

Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року
Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

По всьому світу скасовують всі спортивні змагання через коронавірус, а в США і Канаді заборонили всі масові спортивні змагання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, ексчемпіон світу в напівважкій вазі Олександр Гвоздик (17-1, 14 КО) повідомив, що повинен був повернутися в ринг в андеркарті бою Василя Ломаченка проти Теофимо Лопеса.

Про це Олександр Гвоздик розповів в інтерв'ю Luckypunch.net.

"Спочатку був план провести бій в карді шоу Ломаченко - Лопес 30 травня. Однак, через коронавірус зараз цей вечір під питанням і мій бій в тому числі.

Top Rank скасували зараз всі вечори на березень і квітень, тому не тільки у мене не зрозуміло з майбутнім поєдинком, так взагалі нічого не ясно з нинішнім шоу в США.

У суперники, до речі, планувався Джессі Харт, але тепер це вже неактуально", - розповів Гвоздик.

Як повідомляв портал Знай.ua, Едді Хірн заявив, що боксерські поєдинки без глядачів не будуть проводити.