Чемпіон IBF у легкій вазі Теофимо Лопес (15-0, 12 КО) терміново залишив Нью-Йорк через пандемію коронавірусу.

22-річний Лопес тимчасово переїхав у Джонсборо, штат Арканзас, тому що Нью-Йорк став епіцентром коронавірусу в США.

Лопес і його дружина Синтія живуть в будинку своєї невістки, де Лопес відчуває себе більш комфортно.

"Прямо зараз ми просто сидимо вдома. Мені просто потрібно було виїхати з Нью-Йорка. Там дуже багато людей заражаються, занадто багато людей з вірусом. Я не можу ризикувати і заразитися, особливо через те, що у мене астма і все таке, це не дуже добре для мене. Зміна пір року дійсно викликає у мене не тільки алергію, але і астму", - передає слова Лопеса BoxingScene.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як писав Знай.ua, бій чемпіона світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василя Ломаченка (14-1, 10 КО) проти володаря титулу IBF Теофимо Лопеса (15-0, 12 КО) офіційно скасовано.

Всесвітня боксерська організація (WBO) скасувала всі боксерські поєдинки до червня 2020 року через пандемію коронавірусу в світі.

"На тлі нинішнього становища у світі, яке викликано спалахом коронавірусу, ми відклали всі вечори боксу до червня 2020 року. Ми постараємося оновлювати інформацію", - йдеться в офіційній заяві WBO.

Нагадаємо, бій Ломаченко - Лопес було заплановано на 30 травня у Нью-Йорку на арені Медісон Сквер Гарден.

Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року
Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року

По всьому світу скасовують всі спортивні змагання через коронавірус, а в США і Канаді заборонили всі масові спортивні змагання.

Як повідомляв портал Знай.ua, Едді Хірн заявив, що боксерські поєдинки без глядачів не будуть проводити.