Колишній футболіст "Аякса" Абдельхак Нурі вийшов з коми, повідомляє talkSPORT.

22-річний Нурі пробув у комі 2 роки і 8 місяців. Зараз він може самостійно приймати їжу і сидіти в інвалідному візку.

"У лікарні справи йдуть набагато краще, ніж раніше. Він знає, де він знаходиться, в знайомому середовищі, зі своєю сім'єю. Він більше не в комі: він спить, він чхає, він їсть. Але це не означає, що він встає з ліжка: він прикутий до ліжка і залежить від нас.

У кращі дні є деяка форма спілкування. Це видно по його бровам. Він дивиться футбол, потім ми розмовляємо. Ми помічаємо, що йому це дуже подобається. Потім він також показує свої емоції. Часто посмішка, яка також приносить нам радість", - розповів брат Нурі у коментарі De Wereld Draait Door.

Абдельхак Нурі перебував у комі з 8 липня 2017 року, коли під час передсезонної гри з "Вердером" втратив свідомість.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.uа, експретендент на титул чемпіона світу в надважкій вазі, американець Деррік Джефферсон, заразився коронавірусом COVID-19, повідомляє Boxing Scene.

Деррік Джефферсон в бою проти Володимира Кличка, Getty Images
Деррік Джефферсон в бою проти Володимира Кличка, Getty Images

За інформацією джерела, 52-річного Джефферсона госпіталізували в одну з лікарень штату Мічиган. Зараз він перебуває в штучній комі, його підключили до апарату штучної вентиляції легенів.

Родичі Джефферсона повідомляють, що його стан поступово поліпшується.

У 2001 році Деррік Джефферсон провів титульний бій проти чемпіона світу за версією WBO Володимира Кличка. Американець поступився українцеві технічним нокаутом у другому раунді.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, по всьому світу скасовують всі спортивні змагання через коронавірус, а в США і Канаді заборонили всі масові спортивні змагання.