Хорватський важковаговик Тоні Філіпі заразився коронавірусом, повідомляє портал InsidetheGames.

15 березня Філіпі проводив бій проти українця Олега Горскова в рамках 1/16 фіналу ліцензійного турніру на Олімпійські ігри-2020, який проходив у Лондоні. Тоні програв розділеним рішенням суддів.

Через деякий час боксер здав позитивний тест на коронавірус Covid-19.

На змаганнях у Лондоні коронавірусом також заразилися два турецьких спортсмени.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Всесвітня боксерська організація (WBO) скасувала всі боксерські поєдинки до червня 2020 року через пандемію коронавірусу в світі.

Як писав Знай.uа, експретендент на титул чемпіона світу в надважкій вазі, американець Деррік Джефферсон, заразився коронавірусом COVID-19, повідомляє Boxing Scene.

Деррік Джефферсон в бою проти Володимира Кличка, Getty Images
Деррік Джефферсон в бою проти Володимира Кличка, Getty Images

За інформацією джерела, 52-річного Джефферсона госпіталізували в одну з лікарень штату Мічиган. Зараз він перебуває в штучній комі, його підключили до апарату штучної вентиляції легенів.

Родичі Джефферсона повідомляють, що його стан поступово поліпшується.

У 2001 році Деррік Джефферсон провів титульний бій проти чемпіона світу за версією WBO Володимира Кличка. Американець поступився українцеві технічним нокаутом у другому раунді.

Як раніше повідомляв Знай.ua, по всьому світу скасовують всі спортивні змагання через коронавірус, а в США і Канаді заборонили всі масові спортивні змагання.

Як повідомляв портал Знай.ua, Едді Хірн заявив, що боксерські поєдинки без глядачів не будуть проводити.