Баскетболіст збірної України та іспанської "Фуэнлабрады" В'ячеслав Бобров заразився коронавірусом Covid-19, повідомляє Федерація баскетболу України.

Про хворобу гравець написав на своїй сторінці в Instagram.

Спортсмен повідомив, що вже вилікувався, але поки перебуває в лікарні у Києві.

"Для багатьох вже не секрет, що у мене позитивний результат на коронавірус. Зараз я ще перебуваю в лікарні, так як крім коронавірусу у мене ще й одностороння пневмонія. Прошу всіх поставитися до цієї проблеми серйозно, так як це може статися з кожним.

Можу припустити, що захворів, коли повертався додому з Іспанії. Дуже багато людей в аеропорту були без масок і неналежним чином поставилися до здоров'я інших людей. Очікував більш жорсткої перевірки по прильоту, але у нас лише перевірили температуру при виході з літака.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На другий день майже вночі у мене піднялася температура до 38,5. Я випив жарознижуюче. Ближче до вечора п'ятниці, у мене знову повернулася температура 38,4. Мене привезли в Олександрівську лікарню в центрі міста.

На третій день у лікарні, мені почали колоти антибіотики. Плюс моя дівчина передала список медикаментів, яких не вистачає на всіх. Тому доводиться чекати, коли доставлять потрібні препарати.

В понеділок на цьому тижні, у мене взяли ще 2 тести. Коли нарешті прийшов результат чергового тесту, то він показав, що я був заражений. Але поки ми чекали відповідей, мій організм сам поборов вірус!

Зараз лікування спрямоване на пневмонію. Тепер мені залишається чекати, коли я перестану бути носієм і зможу повернутися додому", - написав Бобров в Instagram.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.uа, український баскетболіст, гравець "Детройта" Святослав Михайлюк здав негативний тест на коронавірус Covid-19, повідомляє Федерації баскетболу України.

Святослав Михайлюк оновив особистий рекорд
Святослав Михайлюк оновив особистий рекорд

За словами баскетболіста, зараз він тренується вдома, а ввечері виходить на пробіжки.

"Тест довелося трохи почекати, мені зателефонував лікар команди сказав, що все окей - тест негативний. Ні у одного з наших гравців, які здавали тест, не було виявлено вірусу.

Зараз намагаємося підтримувати форму в домашніх умовах, як можемо. Виконуємо програму тренерів з фізпідготовки будинку, виходжу ввечері на пробіжки", - розповів Михайлюк в інтерв'ю ФБУ.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, по всьому світу скасовують всі спортивні змагання через коронавірус, а в США і Канаді заборонили всі масові спортивні змагання.