Перша ракетка світу Новак Джокович з дружиною пожертвували мільйон євро на боротьбу з пандемією коронавірусу.

Ці кошти підуть на придбання необхідного обладнання для лікарень Сербії.

Нагадаємо, Новак Джокович самоізолювалося в Іспанії.

Як писав Знай.uа, четверта ракетка світу, швейцарський тенісист Роджер Федерер пожертвує мільйон доларів на боротьбу з пандемією коронавірусу в світі.

Роджер Федерер, Getty Images
Роджер Федерер, Getty Images

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За словами Федерера, він пожертвує гроші для тих сімей у Швейцарії, які постраждали від коронавирусу.

"Це важкі часи для кожного і ніхто не повинен бути забутий. Мірка і я зі свого боку особисто вирішили зробити внесок в 1 мільйон швейцарських франків (близько $1 021 000 млн) для тих сімей у Швейцарії, які зараз найбільш уразливі. Наш внесок - це лише початок. Ми сподіваємося, що інші також захочуть приєднатися і допомогти ще більшій кількості сімей, які цього потребують. Разом ми зможемо подолати цю кризу! Будьте здорові!", - повідомив Федерер.

Як писав Знай.uа, бразильський тенісист, 114-а ракетка світу, Тьяго Сейбот заразився коронавірусом Covid-19.

Про це спортсмен повідомив на своїй сторінці в Twitter.

"Останній тиждень я провів у карантині та дотримуючись вказівок лікаря. Нагадую всім: залишайтеся вдома, піклуйтеся про близьких - це допоможе. Якщо не вам, то комусь іншому", - розповів Сейбот.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.uа, Відкритий чемпіонат Франції з тенісу Roland Garros-2020 перенесли на осінь через пандемію коронавірусу у світі.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, WTA скасувала всі свої турніри через пандемію коронавірусу в світі.