Легендарний американський боксер Бернард Хопкінс вважає, що коронавірус був створений штучно, пише fightnews.info.

55-річний Хопкінс впевнений, що коронавірус створили "божевільні вчені", а все, що повідомляють по телебаченню - брехня.

"Для мене важливо, щоб всі люди навколо були здоровими. Важливо думати про інших - ми повинні робити це апріорі. Для того, щоб звернути увагу на людей, не потрібен вірус. Ми чуємо по телебаченню брехню, обіцянки і розмови про політику.

Зараз не час говорити про те, які бої ми хочемо побачити, а які - ні. Важливе життя. Якщо у тебе немає життя, то тобі не потрібні поєдинки, боксери, вболівальники, промоутери і менеджери. Без життя нам все це не треба. Я дзвоню людям і питаю: "З тобою все в порядку, брат?". Я дзвоню і питаю співрозмовників про їх собак.

Історія повторюється. Цей вірус створили люди. Нас знову атакували. Я вірю, що коронавірус був створений людиною, цими божевільними вченими, яких ви можете побачити в науково-фантастичних фільмах. Ми знову повинні об'єднатися, як це було після терактів 11 вересня. Америка - занадто сильна, щоб дозволити цьому вірусу поставити нас на коліна", - заявив Хопкінс.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Всесвітня боксерська організація (WBO) скасувала всі боксерські поєдинки до червня 2020 року через пандемію коронавірусу в світі.

"На тлі нинішнього становища у світі, яке викликано спалахом коронавірусу, ми відклали всі вечори боксу до червня 2020 року. Ми постараємося оновлювати інформацію", - йдеться в офіційній заяві WBO.

По всьому світу скасовують всі спортивні змагання через коронавірус, а в США і Канаді заборонили всі масові спортивні змагання.

Як повідомляв портал Знай.ua, Едді Хірн заявив, що боксерські поєдинки без глядачів не будуть проводити.