Футбольний світ взяв безстрокову паузу через пандемію коронавірусу, яка зачепила всі європейські країни. Медики авктивно боряться з новою хворобою, а футбольна громадськість робить пожертвування в благодійні фонди.

В одному з відділень інтенсивної терапії в Ротердамі стався дуже зворушливий епізод. Працівники лікарні разом виконали легендарну пісню You'll Never Walk Alone, яка вважається гімном Ліверпуля і асоціюється саме з цим клубом.

Дане відео розчулило головного тренера Ліверпуля Юргена Клоппа, який зізнався, що розплакався, вперше його побачивши.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Вчора мені прислали відео, на якому люди в лікарні, перебуваючи у відділення інтенсивної терапії, співають you'll Never Walk Alone. Це просто неймовірно. Я тут же заплакав".

"Це показує всім, що ті люди не просто вимушено працюють там, а підходять до такої відповідальної справи з правильним настроєм. Їх покликання — допомагати іншим людям, а нам треба у них цього вчитися, адже нас найчастіше турбують тільки наші проблеми".

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

"Але для цих це щоденна робота. Вони піддають себе небезпеці, тому що допомагають людям із серйозними захворюваннями. Я просто не можу сильніше висловити своє захоплення, просто не можу", — заявив Юрген Клопп в інтерв'ю офіційному сайту Ліверпуля.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Новак Джокович самоізолювалося в Іспанії.

Як писав Знай.uа, четверта ракетка світу, швейцарський тенісист Роджер Федерер пожертвує мільйон доларів на боротьбу з пандемією коронавірусу в світі.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, WTA скасувала всі свої турніри через пандемію коронавірусу в світі.