Бій ексчемпіона світу у важкій вазі росіянина Олександра Повєткіна (35-2-1, 24 КО) проти британця Ділліана Уайта (27-1, 18 КО) відкладено через пандемії коронавірусу в світі.

Бій Повєткін - Уайт було заплановано на 2 травня в Манчестері.

Рішення про перенесення бою було прийнято після того, як Британська комісія з контролю за боксом заборонила проводити будь-які бої на території країни до кінця травня.

Промоутер Повєткіна Андрій Рябинський прокоментував це рішення.

"До жаль, вірус набирає обертів. Англія вживає серйозних заходів, щоб стримати його поширення.

Популярні новини зараз
Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Як і очікувалося, бій Повєткін - Уайт відкладено. Ми повністю згодні з рішенням наших британських партнерів. Це єдина можлива дія в цій ситуації.

Це буде чудовий поєдинок, дуже захоплюючий. Суперник Повєткіна - дуже небезпечний, що, звичайно ж, може викликати лише почуття хвилювання. Однак на тому рівні, на якому виступає Олександр, всі хлопці сильні", - сказав Рябинський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Уайт поділився очікуваннями від бою з Повєткіним, зазначивши, що росіянин - небезпечний суперник з великим досвідом.

"Це відмінний бій Повєткін - золотий медаліст Олімпіади і колишній чемпіон світу, який програвав тільки Джошуа і Кличко. У нього великий досвід. Він все ще небезпечний, в бою з Джошуа він доставив йому чимало проблем, а потім побив Хьюї Ф'юрі.

Я безумовно не дивлюся на нього з висоти, оскільки це добре підготовлений і навчений боєць. Вам коштувати поглянути на його резюме, щоб зрозуміти, що його не просто так вважали одним з найбільш грізних нокаутерів у важкому дивізіоні. У Саудівській Аравії він довів, що все ще може битися.

Олександр Повєткін, Getty Images
Олександр Повєткін, Getty Images

Я його поважаю, але я буду готовий до самого жорстокого насильства. Якщо ви хочете стати чемпіоном світу, то повинні вміти битися де завгодно. Манчестер - чудовий місто з відмінними фанатами, і я з нетерпінням чекаю повернення туди", - заявив Уайт.

Як повідомляв портал Знай.ua, Едді Хірн заявив, що боксерські поєдинки без глядачів не будуть проводити.