Зірковий нападник туринського клубу "Ювентус" і національної команди Португалії Кріштіану Роналду поділився з шанувальниками пікантною фотографією, на якій він зображений без футболки під час тренування.

Знімок футболіст опублікував на своїй сторінці в Instagram. Так, на фото Роналду притулився до стіни і заплющив очі.

"Вдих, видих. Залишайтеся активними", - таким підписом супроводив фото Кріштіану.

Також знаменитість закликав людей залишатися вдома через пандемію коронавірусної інфекції в світі та допомагати співробітникам охорони здоров'я, які ризикують своїми життями, щоб врятувати інших.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кріштіану Роналду, може покинути туринську команду після карантину. Виявилося, що "Ювентус" не зможе платити Роналду зарплату в розмірі близько 30 мільйонів євро на рік.

Як повідомляв портал Знай.uа, всі гравці і тренерський штаб першої команди футбольного клубу "Ювентус" не отримають заробітну плату в період з березня по червень.

Також портал Знай.uа писав, що Джорджина Родрігес, кохана нападника "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду, зворушливо зізналася йому в коханні.