Чемпіон UFC у легкій вазі Хабіб Нурмагомедов прокоментував скасування свого бою з Тоні Фергюсоном, який був запланований на 18 квітня.

Відповідну заяву cgjhncvty розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Сиджу вдома на карантині і читаю реакцію людей на ситуацію навколо мого бою, виходить весь світ повинен сидіти на карантині, уряди всіх країн і відомі люди всього світу закликають людей дотримуватися вимог безпеки, щоб обмежити поширення хвороби заради порятунку людей, а Хабіб звільнений від усіх зобов'язань і має демонструвати свободу волі і тренуватися літаючи по всьому світу ризикуючи своїм життям заради бою?", - написав Нурмагомедов.

Хабіб Нурмагомедов, фото Instagram
Хабіб Нурмагомедов, фото Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше повідомлялося, що бій Нурмагомедова з Фергюсоном пройде без глядачів. Однак тепер поєдинок було повністю скасовано і відкладено на невизначений час.

"Я все розумію і точно не менше вас засмучений скасуванням бою, напевно у мене , як і у всіх інших, було багато планів після бою, але я не в силах контролювати все це. Супердержави і найбільші компанії нашого часу в шоці від того, що відбувається, кожен день ситуація змінюється непередбачувано. Але Хабіб все одно має битися, так виходить? Бережіть себе і поставте себе на моє місце", - продовжив чемпіон.

Варто зазначити, що бій Нурмагомедова з Фергюсоном скасовується вже вп'яте.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Нурмагомедов назвав Фергюсона тупим, і розповів, чому погодився на бій з ним.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Нурмагомедов поділився тактикою на бій з Фергюсоном: "Суперників залишилося не так багато".

Також "Знай.ua" писав, що Нурмагомедов розповів, як проводить карантин.