Нападник "Мілану" Златан Ібрагімович не впевнений у своєму майбутньому у цьому футбольному клубі та у спорті взагалі, тому розглядає варіанти зміни фаху.

Джерело: Football Italia з посиланням на шведське видання Svenska Dagbladet.

Контракт 38-річного шведа з італійською командою спливає вже цього літа, тому Ібрагімович особливо гостро відчуває брак перспектив у футболі.

"Хочу і далі розвиватися, вчитися чомусь новому, думаю не тільки про себе і футбол, але й про родину. Футбол - це кар'єра, але в житті ще багато чого є. Хочу стати кращим і ділитися цим з оточуючими. Шкода, що зараз всі турніри припинені, але потрібно дотримуватися правил і залишатися терплячими, адже здоров'я - це найголовніше ", - сказав зірковий нападник.

Златан Ібрагімович, Getty Images
Златан Ібрагімович, Getty Images

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

При цьому Ібрагімович не втрачає надії знову запалити серця фанатів у країні, яка особливо тяжко постраждала від пандемії: "Італія - це мій другий дім, було чудово знову зіграти на заповненому "Сан-Сіро". Саме істинної пристрасті італійців до мого футболу мені якраз і не вистачало в США".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ібрагімовича офіційно представили у "Мілані": під яким номером гратиме футболіст.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Швеції поглумилися над статуєю Ібрагімовича: тепер у Златана дечого не вистачає.

Також "Знай.ua" писав, що Ібрагімовічу відірвали ніс: фанати досі не пробачили йому зраду.