Вчора італійський футбольний клуб Мілан офіційно представив свого зіркового новачка, шведського форварда Златана Ібрагімовіча, повідомляє офіційна сторінка клубу в Twitter.

Як повідомляється, контракт Мілана з Ібрагімовічем розраховано до завершення нинішнього сезону. За цей час шведський футболіст заробить 3 мільйони євро. Виступатиме у складі “Россо-нері” Ібрагімовіч під номером 21.

“Я показав усі доступні номери своїм дітям і їм сподобався 21-й, тому я вибрав цей номер. Я все такий же, як і в дитинстві — голодний, рішучий та впевнений в собі. Моя мета — допомогти команді покращити ситуацію”, - сказав Ібрагімовіч виданню Football-Italia. Зараз Мілан після 17 турів у Серії А знаходиться на 11-му місці.

Раніше Ібрагімовіч вже грав за Мілан у 2010-2012 роках. Тоді у складі італійської команди швед забив 56 голів та виграв чемпіонат і Суперкубок Італії. Останнім клубом шведського форварда був американський “Лос-Анджелес Гелексі”, у складі якого він провів 58 матчів та забив 53 голи.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадуємо, що у Швеції фани клубу Мальме, у якому Ібрагімовіч починав кар’єру, бурхливо відреагували на те, що Златан нещодавно став співвласником стокгольмського клубу Хаммарбю.

Як писав Знай.ua, Златан Ібрагімович заінтригував шанувальників відеозверненням, де повідомив, що повертається в Іспанію.

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович став найбільш високооплачуваним футболістом в історії MLS (Головної футбольної ліги).