Український футболіст Олександр Зінченко, який грає за клуб "Манчестер Сіті", показав відео своїх тренувань на карантині, у яких йому допомагають його улюбленці - собаки Луї та Мія.

Відповідний запис спортсмен виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Я, Луї 🐶 та Міа 🐶 бажають вам бути в безпеці та залишатися позитивними 😁🖐🏽", - написав Зінченко.

На ролику можна побачити, як атлет виконує низку вправ, а його собаки спостерігають за ним. Для деяких активностей Зінченко куди активніше залучає своїх улюбленців і використовує їх як гантелі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Собаки досить спокійно поводяться, схоже, що особливого дискомфорту їм це не приносить - навпаки, вони досить раді постійному спілкуванню з власником.

Проте деякі коментатори в соціальній мережі Instagram всеж пожартували на тему терпецю пухнастиків. "Вангую [віщую - "Знай.ua"], собаки скоро втечуть", - написав підписник @nikitosss_39.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зінченко потискав дикого хижака разом з Владою Седан: "Вражаючий досвід".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зінченко зізнався, хто допомагає йому в складні моменти на полі: "Завжди може прикрити спину".

Також "Знай.ua" писав, Шеффілд Юнайтед проти МанСіті: Зінченку вдалося неймовірне.