Легендарний португальський півзахисник, гравець туринського "Ювентусу" Кріштіану Роналду, як і багато інших спортсменів проходять через етап карантину, який запровадили багато урядів світу через спалах смертельно небезпечного коронавірусу. Так, капітан збірної Португалії вирішив показати приклад своїм фанатам і прихильникам, і для цього пожертвував найціннішим в своєму образі — зачіскою.

У мережі Isntagram 35-річний португалець опублікував відео, на якому Джорджина Родрігес стриже свого коханого.

"Залишайтеся вдома і будьте стильними", – підписав відео Кріштіану.

Варто нагадати нашим читачам, що Кріштіану Роналду може покинути туринську команду після карантину. За інформацією видання Il Messaggero, у зв'язку з подальшою після карантину економічною кризою, клуб не зможе платити Роналду його нинішню зарплату в розмірі близько 30 мільйонів євро на рік. У зв'язку з цим, "Ювентус" може продати Роналду не менше, ніж за 70 мільйонів євро.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Роналду оголив сталеві кубики преса і закликав фанаток до дій.

Як повідомляв Знай.uа Роналду може покинути "Ювентус" після карантину.

Знай.uа писав, мінське "Динамо" готове запросити Роналду і Мессі.