Менеджер російського бійця UFC Хабіба Нурмагомедова Алі Абдель-Азіз пояснив відмову росіянина від участі в турнірі UFC 249, на якому він повинен боротися з Тоні Фергюсоном.

"Незаперечний і непереможений, король рейтингу найкращих бійців. Собаки можуть гавкати, а люди - пускати дим. Скоро ви дізнаєтеся все, що хочете. Схиліть коліна", - написав Абдель-Азіз у соцмережі Twitter.

У свою чергу Хабіб в своєму Instagram розкрив деталі про скасований поєдинок.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я зараз сиджу вдома, тренування не припиняю. Я б міг поїхати в Білорусь, однак у Тоні не вийде ж туди приїхати. Зараз нікого не випускають і не впускають.

Можу порадити всім сидіти вдома. Вчені, уряд так кажуть, треба перечекати проблему вдома. В карантині і самоізоляції є чітке позначення, з якого часу по яке можна виходити. У аптеку, в лікарню там. Але просто так… Думаю, що краще сидіти вдома.

Просто розкажіть мені, куди мені потрібно летіти на бій. Я чого проводжу цей ефір? ? Всі пишуть, що треба летіти. Куди? Просто скажіть, от і все", - підсумував боєць.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Нурмагомедов назвав Фергюсона тупим, і розповів, чому погодився на бій з ним.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Нурмагомедов поділився тактикою на бій з Фергюсоном: "Суперників залишилося не так багато".

Також "Знай.uа" писав, що Нурмагомедов розповів, як проводить карантин.