Досить скандальний форвард "Динамо Брест" Артем Мілевський зізнався, чому його одноклубник, який також є українцем, Євгенй Хачеріді, не грав у жодному із 6 матчів своєї команди з початку сезону в Білорусі, а також, що думають про пандемію коронавірусу в білоруській команді.

Про таке він розповів в ефірі Великого футболу.

"У команді всі по-різному ставляться до ситуації. У Білорусі в будь-якому разі дограють чемпіонат по системі весна-осінь. Чемпіонат Європи перенесли, товариських матчів не буде, вагон часу. Мені здається, що під час паузи підросла б трава, газони стали б кращими. У вівторок буде засідання, міністри будуть збиратися з президентом – повинні прийняти рішення", - сказав він.

Артем Мілевський, dynamo-brest.by
Артем Мілевський, dynamo-brest.by

Водночас футболіст розповів, що його одноклубник Хачеріді наразі захворів, але йде на поправку.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"У Хачеріді то температура, то гіпс. Але вже начебто нормально. Чекаємо на нього, він вже потрапляв у заявку. Температура у нього була ще до всіх цих подій", - підкреслив Мілевський.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зінченко потискав дикого хижака разом з Владою Седан: "Вражаючий досвід".

Як повідомляв портал Знай.uа, всі гравці і тренерський штаб першої команди футбольного клубу "Ювентус" не отримають заробітну плату в період з березня по червень.

Також портал Знай.uа писав, що Джорджина Родрігес, кохана нападника "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду, зворушливо зізналася йому в любові.