Солігорський "Шахтар" провів на виїзді перший півфінал Кубку Білорусі проти брестського "Динамо", за який зіграли українці Євген Хачеріді, Олександр Нойок та Артем Мілевський. Матч закінчився з рахунком 2:0 на користь господарів поля.

Однак для всього світу ця подія цікава не самою грою. Через пандемію коронавірусу трибуни стадіону були безлюдними, але на них були присутні оригінальні "гості". На місця розсадили манекени з роздрукованими на них обличчями людей, які придбали квитки "віртуальної присутності" на матчі.

Відео, яке виклала команда "Динамо-Брест" на своєму каналі в мережі YouTube, показує, що манекени були одягнені у футболки різних клубів світу.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Перші віртуальні вболівальники відвідали матч «Динамо-Брест» - «Шахтар» (Солігорськ)! ФК «Динамо-Брест» на домашньому матчі проти солігорського «Шахтаря» вперше вітав віртуальних глядачів! На одній з трибун ОСК «Брестський» зібралися більше трьох десятків уболівальників з різних країн світу: Росії, Англії, ОАЕ, Узбекистану, Ірану та ін. У планах ФК «Динамо-Брест» продовжувати реалізацію віртуальних квитків і на інші домашні матчі клубу", - розповідають в описі до відео.

Обидва голи були забиті на початку гри: Нойок вразив ворота на 6-й хвилині, а Савицький - на 13-й.

Під час матчу суддя видав дві червоні картки, одну з них - Мілевському.

Білорусь залишається єдиною країною Європи у якій не скасували проведення матчів Кубку з футболу, проте й там трибуни закрили для вболівальників.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше дружина капітана "Динамо" без бюстгальтера вирішила підняти чоловікам не лише настрій, фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Безсоромна дружина екскапітана "Динамо" пограла зі "стояком", епічне відео.

Також "Знай.ua" писав, що Дружина капітана "Динамо" без спідньої білизни показала найінтимніше - "Моя статистика".