Бразильський футболіст Неймар, який виступає за французький клуб ПСЖ, під час вимушеної самоізоляції провів тренування зі своїми собаками. Цікаво, що видатному спортсмену не вдалося вразити ворота, хоча його "суперниками" (чи скоріше компаньйонами) були явно непрофесійні гравці.

Відповідне відео було викладено на офіційній сторінці Неймара в соціальній мережі Instagram.

Неймар, фото Instagram
Неймар, фото Instagram

На записі можна побачити, як зірка футболу намагається відволікти псів м'ячиком, після чого стрімко біжить до воріт. Однак його спритності й хитрощів виявляється недостатньо - влучити по воротах спортивній легенді не вдається.

Також Неймар опублікував фото, на яких можна побачити, як він грається з собаками.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Провідні футболісти у всьому світі були вимушені перервати гру через пандемію коронавірусної хвороби COVID-19. Саме тому багато хто з них намагається знайти собі розвагу на період самоізоляції. Наприклад, футболіст "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко тренується з собаками замість гантель.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше карантин змусив капітана Динамо закосити під Кошового з "Кварталу" - "Все це набридло".

Як повідомляв портал "Знай.ua", гравці Динамо звернулися до вболівальників - футбол обов'язково повернеться.

Також "Знай.ua" писав, що Златан Ібрагімович залишився без футболу і вчиться новим професіям.