Як відомо, наразі по всьому світі бушує коронавірус та в майже усіх країнах введений карантин. Не обійшов стороною COVID-2019 і футболістів, яким хочуть урізати в половину заробітну плату. Так, мова йде про гравців з французького футбольного клубу Парі Сен-Жермен.

Про це повідомляє іноземне видання Le Parisien.

Відтак, як відзначається, керівництво Парі Сен-Жермен наразі вже проводить переговори з футболістами щодо скорочення зарплат. Парижани через зупинку Ліги 1 і єврокубків бажають урізати заробітну плату на 50%.

Парі Сен-Жермен, фото з вільних джерел
Парі Сен-Жермен, фото з вільних джерел

Варто зауважити, що умови все ще не узгоджені, проте керівництво сподівається, що гравці поставляться з розумінням до цієї ситуації.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Крім того, джерело стверджує, що столичний клуб може втратити 300 мільйонів євро через пандемію коронавірусу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, сукупна трансферна вартість професійних футболістів світу впала на 9,2 мільярда євро через пандемію коронавірусу COVID-19 та пов'язану з нею економічну кризу.Так, ціни на провідних футболістів упали в середньому на 10-20 відсотків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Неймар від нудьги грає у футбол з пухнастиками, але не може забити гол, відео.

Також "Знай.ua" писав, що Хачеріді та Мілевський зіграли матч за "Динамо" при манекенах на трибунах.