Бразильський футболіст, офіційний представник клубу "Барселона" Роналдінью був випущений з парагвайської в'язниці під домашній арешт. За час свого перебування у місці позбавлення волі спортсмен встиг подружитися з іншими ув'язненими. На прощання співкамерники влаштували барбекю з легендою спорту, а сам спортсмен і його наві товариші не змогли стримати сліз.

Джерело: видання ESPN.

Усього Роналдінью провів 32 дні в ув'язненні. Для того, щоб змінити запобіжний захід на домашній арешт, бразилець вніс заставу в розмірі 1,6 мільйона доларів.

Роналдіньо, скріншот: YouTube
Роналдіньо, скріншот: YouTube

Роналдінью був заарештований у Парагваї за звинуваченням у підробці документів - у нього виявили незаконний паспорт.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Роналдіньо та його брат розмістяться у чотиризірковому готелі Palmaroga, що у столиці Парагвая Асунсьйоні. Футболіст проживатиме у президентському номері: в його розпорядженні чотиримісне ліжко з балдахіном, телевізор з плоским екраном, цілодобове обслуговування номерів та джакузі. Також йому доступний коктейль-бар та басейн на даху.

Тим не менш, попри розкішні умови утримання, Роналдінью все ще перебуватиме під наглядом правоохоронців.

В Інтернеті також можна знайти відео, на якому спортсмен отримує новину про своє звільнення під домашній арешт. Через пандемію розмова з суддею проходила через відеозв'язок.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше легенда "Барселони" Роналдіньо наплював на копів і влаштував бенкет на весь СІЗО, епічний кадр.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Заарештований Роналдіньо позбувся статуси легенди, навіть з Fifa 20 виганяють.

Також "Знай.ua" писав, що Легендарний бразильський футболіст Роналдіньо став співаком.