Олександр Усик, український титулований боксер, вважає, що головною рисою характеру президента Білорусі Олександра Лукашенка є "сталеві яйця" - політик, на думку спортсмена, здатний приймати вольові рішення в складних умовах. Це, на думку чемпіона, риса притаманна Лукашенку не так у політиці, як в житті. Проте саме “сталеві яйця” допомагають єдиному за історію незалежності Білорусі президенту мати реноме такого сильного, авторитарного і "крутого" державця.

Про це Усик розповів у інтерв'ю для "Эхо Киева".

"Знаєте, хто мені подобається з усіх президентів? Лукашенко. Якщо він якісь правильні рішення приймає... мужик з яйцями. Не тому що він якийсь президент, а тому що він мужик з яйцями. З величезними, блін, сталевими яйцями. З великими ось такими. Те, як він приймає рішення", - сказав боксер.

Олександр Усик, фото YouTube
Олександр Усик, фото YouTube

Варто зазначити, що Усик регулярно суперечливо коментує останні новини в Україні та світі. Так, після проголошення загального карантину в Україні, Усик закликав вірян не бути вдома, а ходити до храмів на службу та причащатись.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Олександр Олександрович Усик народився 17 січня 1987 року в Сімферополі. Наразі Усик - абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі (версії WBO (2016 — 2019), WBC (2018 — 2019), IBF (2018 — 2019), WBA (Super) (2018 — 2019), The Ring (2018 — т.ч.), олімпійський чемпіон (2012), чемпіон світу (2011), чемпіон Європи (2008), багаторазовий чемпіон України.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Усик відверто зізнався про важкий недуг - "Захворів новим видом вірусу".

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Нехай візьмуть мило, мотузку і повісяться", - скандальний Усик про росіян та декомунізацію.

Також "Знай.ua" писав, що Усик запропонував Чісорі "угоду" перед боєм - "Давай вести себе, як..."