Українець Ігор Добровольський відмовив Динамо, виграв Лігу чемпіонів і міг опинитися у Реалі, але доля внесла свої корективи.

Багато хто вважав, що сповна розпорядитися своїм футбольним талантом Ігор не зміг. З іншого боку, він вигравав Лігу чемпіонів і першість Франції, виступав у чемпіонатах Італії, Іспанії, Франції, Німеччини та Швейцарії. Зараз колишній форвард очолив збірну Молдови.

Лоренцо Санс, фото 24 Футбол
Лоренцо Санс, фото 24 Футбол

Ходять слухи, що 52-річний Ігор Іванович у свій час отримав запрошення від восьми іспанських клубів, включаючи Реал, після сезону за Кастельйон у 1991 році. Кастельйон у тому сезоні вилетів з Прімери, статистикою також не вразила і гра футболіста – провели за команду 14 ігор, забили три м'ячі.

"Поговоріть на цю тему з агентом, який вів на той час мої справи. Я отримував інформацію від нього. Але кілька клубів дзвонили безпосередньо мені. Просто я в тій ситуації сам нічого не вирішував – у мене був підписаний 4-річний контракт із Дженоа. У Кастельйоні грав на правах оренди", - каже Ігор Іванович.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У ті роки агент сказав йому, що Дженоа виставив високу трансферну вартість. Клуб мав на це право.

Реал обіграв Барселону в Ла Лізі, Getty Images
Реал обіграв Барселону в Ла Лізі, Getty Images

"Адже у московського Динамо генуезці викупили мій трансфер за 7 мільйонів доларів. Я був найбільш високооплачуваним гравцем Дженоа. За умовами контакту отримував близько 60 тисяч доларів на місяць. Це тільки зарплата. Для тих часів – космічні гроші", - каже він.

У далекому 1985 році футболіст фактично втік від Лобановського, але причин, чому не склалося з з київським Динамо вже не пам’ятає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Усик поділився дитячим фото і зробив зворушливе визнання.

Як повідомляв Знай. ua, боксер-чемпіон поставив під сумнів талант українця.

Також Знай. ua писав, що промоутер назвав нову дату бою Усик – Чісора.