Багато держав світу через пандемію коронавірусної інфекції закрилися на карантин. Сотні мільйонів, якщо не мільярди людей сидять вдома. Запобіжні заходи діють вже не перший тиждень, а розважатися чимось потрібно. Шанувальники спорту навіть в самоізоляції завдяки інтернету можуть зануритися в минуле. Спеціально для наших читачів ми зібрали легендарні боксерські поєдинки, які можуть пробудити "ген ностальгії".

Джордж Чуваєв (29-8-2) - Флойд Паттерсон (41-4)

1 лютого 1965 року

Найкращий бій року за версією журналу "The Ring". До цього моменту Паттерсон багатьма сприймався як боєць, який пройшов свій найкращий час, а Чувало вважався нокаутером з міцним підборіддям. Паттерсон перед цим програв у першому раунді Сонні Лістону, і багато хто думав, що Чувало буде занадто сильним для нього. Але Флойд відмовився від свого звичайного агресивного стилю, зробивши ставку на техніку, що зробило бій великим. Чувало міг втягувати Паттерсона в бій на ближній дистанції час від часу, що подарувало глядачам захоплюючі моменти.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Майкл Мурер (28-0) - Берт Купер (27-8)

15 травня 1992 року

Протягом 1990-х років Майкл Мурер вважався одним з найкращих боксерів-супертяжів. За цей час він тричі завойовував титул чемпіона світу в суперважкій вазі. У 1992 році він зустрівся з Бертом Купером в бою за вакантний титул WBO. Купер був дуже перспективним боксером, а до зустрічі з Мурером він вперше в кар'єрі відправив у нокдаун Евандера Холіфілда. Купер не зумів реалізувати свій талант через наркотики, але поєдинком проти Мурера він вписав своє ім'я в історію.

Томмі Койл (17-2) - Даніель Брисуела (25-2-2)

22 лютого 2014 року

Поєдинок анонсувався, як підготовка Томмі Койла до бою з Люком Кемпбеллом, але аргентинець Брисуела мав іншу думку на це.

В цьому бою було 8 нокдаунів (по 4 для кожного боксера), і він тривав усі 12 раундів. Здавалося, все вирішуватимуть суддівські записки, але в останньому раунді один з боксерів ризикнув і здобув перемогу технічним нокаутом.

Скотт Пембертон (26-3-1) - Омар Шийка (23-5)

23 січня 2004 року

Це був реванш боксерів. Шийка вважався дуже перспективним боксером другої середньої ваги до поразки від Джо Кальзаге. Пембертон у першому їх бою завоював титул NABF роздільним рішенням, після чого боксери провели реванш. Агресивний Шийка проти високого Пембертона. Останні три раунди Шийка бився, будучи в стані "гроггі", проте ані рефері, ані секунданти боксера не визнали за необхідне зупинити бій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нокаутував Кроллу без зайвих зусиль — фанати згадують найяскравіші удари Ломаченка.

Як повідомляв Знай.uа виграв Лігу Чемпіонів і міг опинитися в Реалі — неймовірна історія легенди "Динамо".

Знай.uа писав, Теофімо Лопес пообіцяв відірвати голову Ломаченку - "Тут особисте".