Ексчемпіон світу з боксу Володимир Кличко прокоментував скандал між Федерацією боксу України та українським супертяжем Віктором Вихристом, який напередодні Олімпіади-2020 перейшов у професійний бокс і підписав контракт з німецькою компанією EC Boxing Promotion.

Віктор Вихрист, fightnews.info
Віктор Вихрист, fightnews.info

Після підписання контракту ФБУ на три роки дискваліфікувала особистого тренера Вихриста Олександра Ляхового та його менеджера Андрія Котельника. Ляховий відсторонений від усіх видів діяльності в національних змаганнях будь-якого віку, Котельник - від усіх офіційних заходів під егідою ФБУ.

За словами Володимира Кличка, він розчарований методами роботи ФБУ.

"Карати тренера і менеджера Вихриста - це абсолютна дурість. Чим же тоді Ломаченко зі своїм легендарним батьком, Олександр Усик або ми з братом відрізняємося від Вихриста? Всіх нас з Віктором об'єднує одне - ми хотіли розвиватися як боксери.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Чесно кажучи, прочитавши інтерв'ю з В'ячеславом Глазковим, був розчарований методами роботи керівництва ФБУ. У мене немає сумнівів, що все, сказане Глазковим, є правдою", - передає слова Кличка Mixsport.pro.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Вихриста хочуть позбавити квартири через скандал з переходом в профі.

Віктор Вихрист - чемпіон Європи 2017 року і Європейських ігор-2019, заслужений майстер спорту України.