Відомий український футболіст Рустам Худжамов різко висловився про юну еко-активістку Грету Тунберг. За його словами, він не вважає Грету фейком, але і не вірить їй, адже міміка дівчинки йому здається награною. Цитату опублікував акаунт "Брутальний футбол" в Instagram.

"Не вважаю, що Грета Тунберг це фейк. Можливо, вона говорила правильні речі, я не знаю. Але я їй не повірив. Награно, по міміці видно. Вночі таку побачиш у себе на кухні - це ж серцевий напад буде." - сказав футболіст.

Вислів, звичайно, на межі фолу. Адже Грета Тунберг страждає розладом аутистичного спектру, а саме - синдромом Аспергера. У таких людей нерідко міміка виглядає театральній, при тому, що говорять вони найчастіше щиро. Персона Грети Тунберг - одна з найбільш неоднозначних і суперечливих в світі. Всього в 16 років Грета стала найвідомішою екоактивісткою, відмовившись ходити в школу, доки проблему з кліматом не буде вирішено.

Грета Тунберг, фото GettyImages
Грета Тунберг, фото GettyImages

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українська легенда футболу Андрій Шевченко зворушливо привітав сина з 6-річчям - суперзірка Райдер.

Як повідомляв Знай.uа, всіх гравців київського "Динамо" терміново відправили на карантин через коронавіруса.

Знай.uа писав, їй підкорилися Шевченка і Моурінью — гаряча блондинка полонила навколофутбольний світ.